لحظات از آن توست؛ آبی، سبز، سرخ، سیاه، سفید
رنگهایی را که بایسته است بر آنها بزن
روزهایت رنگارنگ
سال نوی همه ی وبلاگستانی ها مبارک . . .
طراحی ناوشکن جماران 2 کاملا بومی است/ 7 سازمان صنعتی وزارت دفاع در ساخت این ناوشکن درگیر بودند
اسلامی در ابتدا در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه ویژگیهای ناوشکن جماران 2 چیست؟ گفت: ما توانستیم یک بار دیگر به فرمان مقام معظم رهبری لبیک بگوییم به طوری که صنعتگران دفاعی کشور توانستند فرمایشات ایشان را محقق سازند.
*طراحی داخلی و بومی ویژگی منحصر به فرد جماران 2 است
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در زمان آباندازی جماران 1 در بندرعباس افزود: یکی از ویژگیهای منحصر به فرد ناوشکن جماران 2 طراحی داخلی و بومی آن است به گونهای که محققان و مهندسان ایرانی طراحی خود را با محاسبات دقیق و روی کاغذ انجام دادند و در نهایت توانستند به خلق یک محصول مطابق نیازها و الزامات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی بپردازند.
معاون فنی تحقیقاتی وزارت دفاع با اشاره به این که طراحی ناوشکن جماران 2 کاملا بومی است، خاطر نشان ساخت: این شناور بدون اختباس از الگوی دیگری طراحی شده است.
اسلامی با اشاره به اینکه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در مسیر رشد و تعالی قرار گرفته است، اظهار داشت: دستاوردهای تکنولوژی و دانش به یک سیستم تبدیل شده که از آن میتوان در سامانههای ناوبری، مخابراتی و الکترونیکی برای مراقبت و دیده بانی استفاده کرد.
آیا آیتالله هاشمی رفسنجانی در قامت ریاستجمهوری وارد انتخابات میشود؟
طرح این موضوع که آیا آیتالله هاشمی رفسنجانی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام در 78 سالگی دوباره عزم حضور در انتخابات پیش رو را دارد موضوعی قابل تأمل است که برای اولین بار در یکی از روزنامههای اصلاحطلب نزدیک به هاشمی مطرح شده است.
در میان نامها و گزینههای احتمالی که در رسانهها و محافل خبری به عنوان نامزدهای احتمالی انتخابات ریاستجمهوری مطرح شدند هیچگاه از رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان کاندیدای احتمالی نامی برده نشده است لذا طرح یکباره نام آیتالله هاشمی در عرصه انتخابات این موضوع را تداعی میکند، که حضور وی در انتخابات پیچیدهتر از آن چیزی است که در ظاهر به نظر میرسد.
طیف طرفدار برنامهها و خطمشی آیتالله هاشمیرفسنجانی چهرهها و گزینههای جوانتری دارد که این موضوع حضور وی را در عرصه انتخابات در هالهای از ابهام قرار می دهد.
گفته میشود چهرههایی مثل اسحاق جهانگیری، علیاکبر ولایتی، حسن روحانی و محمدرضا عارف از جمله گزینه هایی هستند که آیتالله هاشمی در صورت عدم ورود به وادی انتخابات میتواند از آنها حمایت کند.
اما نکتهای که قابل تامل این است، در حالی که آیتالله هاشمیرفسنجانی تحرکات انتخاباتی خود را تشدید کرده آیا به صحنه انتخابات ریاستجمهوری وارد میشود و یا قصد دارد با حمایت از یک گزینه در این وادی وارد عمل شود این سوالی است که بسیاری از افراد نزدیک به آیتالله هاشمی و کسانی که از آنها به عنوان نامزد انتخابات ریاستجمهوی دوره یازدهم یاد میشود در اینباره اظهارنظرهای متفاوتی را کردهاند.
در این راستا محسن هاشمی فرزند آیتالله هاشمی در گفتگو با خبرنگار احزاب باشگاه خبرنگاران درباره ورود آیتالله هاشمی به انتخابات ریاستجمهوری گفت: درباره این موضوع شخص پدرم باید تصمیم بگیرد لذا در اینباره اظهارنظر نمیکنم.
همچنین افرادی همچون علی اکبر ولایتی عضو ائتلاف سهگانه در پاسخ به سوالی درباره کنار کشیدن به نفع آیتالله هاشمی اظهار داشت: خارج از ائتلاف سه گانه، هیچ مکانیسم دیگری منتهی به کنار کشیدن من نخواهد شد.
افرادی همچون محسن رضایی، محمدرضا باهنر، یحیی آلاسحاق، محمدرضا عارف و منوچهر متکی نیز در اظهارنظرهای متفاوتی بر این موضوع صحه گذاشتهاند که به نفع آیتالله هاشمی صحنه انتخابات را ترک نخواهند کرد لذا با این اوصاف باید منتظر ماند تا در آستانه انتخابات کنشها و واکنشهای سیاسی تکلیف آیتالله هاشمی را برای ورود به انتخابات مشخص کند.
بر ایناساس طرح نامزدی رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام قطعهای از قطعات پازل دولت وحدت ملی است که وی و اصلاحطلبان امید زیادی به آن دارند و آن را همچون پلی استراتژیک میدانند برای ورود به ساختار سیاسی و نهادهای کشور.
این موضوع را در نظر باید گرفت که طرح حضور آیتالله هاشمی مقدمه طرح وحدت ملی است که رسانهها و محافل وابسته به وی با برجسته کردن طرح کاندیداتوری وی و تمرکز بر روی عملکردهای دولت در حوزههای اقتصادی، معیشتی، فرهنگی و اجتماعی دنبال میکنند.
درهرحال شرایط امروز کشور به گونهای ارزیابی میشود که جامعه ایران به جای سیاهنمایی و طرح منجی سیاسی، مدیری کاردان و کارآمد میخواهد که بتواند با استفاده از خردجمعی و ظرفیتهای بالای انسانی و مادی کشورمان گفتمان پیشرفت و موردتوجه رهبر معظم انقلاب و مردم را به پیش ببرد.
انتهای پیام/
گزارش از فاطمه علیاصغری
تلخترین و شیرینترین رویداد سال 91 برای "وزیر اطلاعات" چه بود؟
وی ادامه داد: نکته مشترک این موفقیتها این است که تمام نیروهای ارزشی موجود در نظام در آن دخیل بوده اند و شیرینترین لحظه برای من این است که شاهد این موفقیتها هستم.
مصلحی درباره تلخ ترین لحظه و اتفاق در سال 91 گفت: زمانی که میخواهیم کسانی را که تخلفاتی از آنها سر زده دستگیر کنیم، بسیار سخت است و میخواهیم کشوری داشته باشیم که چنین اتفاقاتی در آن نیافتد.
دیدار محرمانه "منوچهر متکی" با آیتالله سیستانی
بنا بر این گزارش متکی که در قالب یک کاروان زیارتی به قصد زیارت مرقد ائمه اطهار عازم کشور عراق شده بود در دیدار با این مرجع عالیقدر شیعیان به گفتگو پرداخت.
گفتنی است که تاکنون جزئیاتی از این دیدار منتشر نشده است.
لطیفه بخوانید، لطیفه بگویید (3)
توصیف خلیفه
در منزل والى بصره، بین بهلول و عمر بن عطاء عدوى مناظرهاى صورت گرفت. پس از بحثهاى زیادى که انجام شد، عمر عدوى از بهلول پرسید: «امام تو کیست؟».
بهلول گفت: «سَبَّحَ فى کفِّهِ الحِصى و کَلَّمَهُ الذِّئْبُ اذا عَوى و رُدَّتِ الشّمْسُ لَهُ بَینَ المَلأ و أَوْجَبَ الرَّسُولُ عَلَى الخَلْقِ لَهُ الوِلاء، فذلک امامى و امام البریات» یعنى امام من کسى است که سنگریزه در کف دستش تسبیح گفت و گرگ با او صحبت کرد و خورشید به خاطر او برگشت و حضرت رسول صلىاللهعلیهوآله ولایت او را بر تمام خلق، واجب کرد. او امام من و امام همه جهانیان است.
عدوى گفت: «واى بر تو! آیا هارون الرشید را به عنوان امام و خلیفه، قبول ندارى؟»
بهلول گفت: «واى بر تو اى ملعون! یعنى تو مىگویى هارون الرشید، فاقد این اوصاف است؟ پس تو دشمن خلیفه هستى و به دروغ، او را خلیفه مىدانى».
و با این ترفند، او را رسوا نمود و والى، عدوى را از مجلس بیرون کرد. (1)
پیامبر خوش ذوق
مردى را که ادعاى نبوّت مىکرد، نزد هارون الرّشید بردند. هارون پرسید: «معجزهات چیست؟» گفت: «هر چه بخواهى». هارون گفت: «این چند نوجوان بىریش را که در مجلس حضور دارند، ریشدار کن». گفت: «حیف است که این صورتهاى زیبا و نیک را زشت کنم. اگر بخواهى، تو را بىریش مىکنم» (2)
آغاز جنگ علیه ایران برای دولت آمریکا "مصیبت بار" خواهد بود
دانلود نقشه آفلاین راه های ایران برای موبایل - Iran Map
برخورد قاطعانه با «مافیای چارتر»
در این جلسه، کاپیتان حمیدرضا پهلوانی رئیس سازمان هواپیمایی کشوری، سرپرست دادستانی فرودگاه مهرآباد، نماینده سازمان میراث فرهنگی و گردشگری، نماینده سازمان تعزیرات حکومتی، نماینده سازمان حمایت از تولیدکنندگان و مصرف کنندگان و جمعی از مدیران سازمان هواپیمایی کشوری حضور داشتند.
در این نشست رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با انتقاد از تخلف برخی از آژانسها و ایرلاینها مبنی بر چارتر کردن پروازها در ایام نوروز، اظهار داشت: پروازهای چارتر را طبق بخشنامه ممنوع کردهایم زیرا ریشه فسادهای صنعت حمل و نقل هوایی چارتر است.
خلبان پهلوانی ادامه داد: پروازهای چارتر دستورالعمل خاص خود را دارد و شرکتها و آژانسها باید قوانین آن را کاملاً رعایت کنند.
آلبانی به بقایای گروهک تروریستی منافقین حق پناهندگی داد
گفتنی است این 210تن از بقایای گروهک تروریستی منافقین هم اکنون در اردوگاه لیبرتی عراق ساکن هستند.
اینترنت ملی
فیسبوک سیاه، دام جدید هکرها
شهادت علی اصغر حسین(علیه السلام)
سیر نمایشگاهی حجاب
تجربه ای زیبا با وبگردی در وبلاگستان امام صادق(ع)
شمر امروز
من یک بسیجیم
سیر نمایشگاهی ما می توانیم-1
سیر نمایشگاهی ما می توانیم-1(سری دوم)
سیر نمایشگاهی حجاب در بیانات مقام معظم رهبری
سیر نمایشگاهی بیانات رهبری در رایطه با حجاب
به عمل کار برآید به اشک ریختن نیست
حماسه «نهم دی ماه» در کلام حضرت آیتالله خامنهای
اعجاز قرآن ، قسم به انجیر و زیتون ...
دیدار اعضای مجمع خیرین سلامت کشور با رهبر انقلاب
مجموعه چندرسانهای: «بیخواص»
بازدید دیروز : 13
کل بازدید : 665619
کل یاداشته ها : 462