وقتی مریم رجوی مدعی دفاع از حقوق زنان می شود!
بزرگداشت روز زن و سخن از حقوق آنها توسط مریم رجوی در حالی است که وی متهم به نقض گسترده حقوق زنان عضو فرقه تروریستی مجاهدین خلق است. حدود هزار تن از اعضای این فرقه در عراق را زنان تشکیل می دهند.آنها بعد از انتقال از پادگان اشرف هم اکنون در کمپ لیبرتی به سر می برند. در طول 27 سال سکونت در پادگان اشرف، مریم رجوی و دیگر عوامل فرقه ساده ترین حقوق اولیه آنها را نایده گرفتند.
مریم رجوی سرکرده فرقه تروریستی مجاهدین خلق در کنفرانسی که به مناسبت 8 مارس، روز جهانی زن، در اورسوراواز فرانسه ترتیب داده بود، در دفاع از حقوق زنان سخن گفت. وی عنوان کرد که این روز نابرابری و ستم و خشونت علیه زنان را گوشزد می کند.
بزرگداشت روز زن و سخن از حقوق آنها توسط مریم رجوی در حالی است که وی متهم به نقض گسترده حقوق زنان عضو فرقه تروریستی مجاهدین خلق است. حدود هزار تن از اعضای این فرقه در عراق را زنان تشکیل می دهند.آنها بعد از انتقال از پادگان اشرف هم اکنون در کمپ لیبرتی به سر می برند. در طول 27 سال سکونت در پادگان اشرف، مریم رجوی و دیگر عوامل فرقه ساده ترین حقوق اولیه آنها را نایده گرفتند.
خبرگزاری رویترز با استناد به پیش نویس بیانیه شش قدرت جهانی، نوشت: گروه 1+5 افزون بر مفید خواندن مذاکرات آلماتی حمایت خود را از حل دیپلماتیک موضوع هسته ای ایران تکرار کرد.
بر اساس این گزارش از وین، پیش نویس تدوین شده بیانیه مدنظر آمریکا، روسیه، چین، فرانسه، آلمان و انگلیس حاکی از این است که این قدرت ها نشست اخیر ایران با این کشورها را در آلماتی قزاقستان مفید خوانده اند.
همچنین حمایت خود را از راهکار دیپلماتیک برای حل مساله هسته ای ایران تکرار می کنیم.
این بیانیه افزوده است: ما منتظر دست یافتن به نتایج محسوس و عینی در روند دیپلماتیک (با ایران) در آینده نزدیک هستیم.
بر پایه این گزارش ،انتظار می رود این بیانیه روز چهارشنبه در نشست شورای حکام منتشر شود.
رئیس جمهوری سوریه تاکید کرد مخالفان نظام سوریه برای بقا میجنگند و هماکنون توطئه علیه سوریه به پایان عمر خود نزدیک شده است.
به نقل از روزنامه لبنانی الاخبار، یکی از اعضای هیئت یک حزب عربی قومی که با بشار اسد رئیس جمهوری سوریه هفته گذشته ملاقات کرد، به نقل از وی گفت که به طور قطع؛ توطئه علیه سوریه به پایان عمر خود نزدیک شده است و گواه این مدعا نیز تحولات بسیار مهم کنونی بحران سوریه است که بارزترین آنها وضعیت میدانی و صحنه نبرد می باشد که نشان می دهد وی “از آن بسیار خرسند است چرا که دستاوردهای میدانی وجود دارد طراحان منطقه ای و بین المللی فعال در زمینه برهم زدن امنیت سوریه اهمیت راهبردی آن را درک می کنند”.
وی در این زمینه اشاره کرد که “همه تلاش های افراد مسلح برای ورود به سوریه به شکست انجامیده است”.
برپایه این گزارش، از دیگر نشانه هایی که بشار اسد آن را ارایه کرد “سردرگمی در مواضع ضد و نقیض و متناقض مخالفان خارج نشین است ؛ امری که شکست طرح آنها را ثابت می کند و همچنین افزایش میزان تهدیدات نیروهای تکفیری دخیل در بحران سوریه در محافل بین المللی”.
بر اساس گزارش الاخبار، اسد به طور خلاصه گفت که سوریه در این نبرد پیروز شد و طرح توطئه علیه آن را خنثی کرد.
تاکسی دوچرخه وسیله ای چهارچرخ با چهار صندلی و پدال است که نخستین بار در اصفهان تولید و رونمایی شد.
به نقل ایرنا مسوول کمیته کارآفرینی، اشتغالزایی، ابداع و نوآوری اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان روز جمعه در حاشیه رونمایی از این وسیله ی ابداعی به خبرنگار ایرنا گفت: این وسیله به همت جوانان دوچرخه سوار و ملی پوش ایرانی با هزینه ای بالغ بر 20 میلیون ریال ساخته شده است و در مکان های خاص استفاده خواهد شد.
.....
رییس جمهوری اسلامی ایران، در پی درگذشت هوگو چاوز رییس جمهوری ونزوئلا پیامی را بدین شرح صادر کرد.
بسمالله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
دوست گرامی جناب آقای نیکولاس مادورو
کفیل محترم ریاست جمهوری ونزوئلا
روح بلند مردی بزرگ از تبار عدالت طلبان و آزادیخواهان به آسمان پر کشید و جهان را در سوگ فرو برد. ونزوئلا فرزندی برومند و شجاع و جهان، رهبری خردمند و انقلابی را از دست داد.
در نهایت تأثر این حادثه غمانگیز را به همه ملتها و ملت بزرگ ونزوئلا و خانواده محترم ایشان و جنابعالی تسلیت عرض مینمایم.
هوگو چاوز نامی آشنا برای همه ملتهاست. نام او یادآور زلال پاکی و مهربانی، شجاعت، پایمردی، عشق به مردم و فداکاری و تلاش بیوقفه برای خدمت به مردم به ویژه محرومین و زخم خوردگان از استعمار و استکبار است.
گزیدهای از کتاب (غنا، موسیقی)
اشاره
به یاری خداوند متعال، مباحثی با عنوان «گزیده» در اختیار شما قرار میگیرد. این نوع از مقالهها - معمولا - فشرده یک کتا ب، مقاله، یا فصلی از یک اثر است. موضوع این شماره غنا و موسیقی میباشد که از کتاب «غنا، موسیقی» استخراج شده است. این کتاب اولین نمونه از یک طرح تحقیقاتی فقهی است که به کوشش رضا مختاری و محسن صادقی و جمعی از محققان فاضل حوزه علمیه قم، تهیه شده و بهترین و جامعترین منبع موجود در این زمینه برای فقها و فضلاست. این اثر اکنون در سه مجلد (2778 صفحه) سامان یافته و بوستان کتاب قم، وابسته به دفتر تبلیغات اسلامی، پخش آن را به عهده دارد. (1)
جلد اول و دوم، پس از مقدمه طولانی، بیست و هفت رساله خطی را با تصحیح و تحقیق کامل به عنوان بخش اول در خود جای داده است و جلد سوم در 1600 صفحه؛ شامل پنج بخش ذیل است که از بخش دوم مباحث شروع شده است.
دوم: گفتارهای پراکنده درباره غنا؛
سوم: آراء فقیهان درباره غنا؛
چهارم: کتابشناسی غنا؛
پنجم: احادیث غنا؛
ششم: اهل سنت و غنا.
گفتنی است که جلد چهارم این کتاب نیز در دست تهیه میباشد.
مقاله حاضر گزیدهای است از بخش پنجم کتاب، که در 119 صفحه، و دو فصل؛ متن و سند همه احادیث غنا و موضوعات مربوط به آن را با نظمی خاص آورده است تا برای فقه پژوهانی که مایلند با همه احادیث غنا یکجا آشنا شوند، سودمند افتد.
سخنان فقها درباره احادیث غنا
پیشاپیش مناسب است سخنان چند تن از فقهای بنام را، در تفسیر احادیث غنا یادآور شویم:
نکتههای خواندنی از امام باقرعلیهالسلام
مهربان چون نسیم
پرسشی بزرگ در ذهنش نقش بسته بود که فقط یک نفر میتوانست به آن پاسخ دهد. در راه رسیدن به خانه امام باقرعلیهالسلام، آن را در ذهن خود تکرار میکرد. نزد امام رسید و اجازه خواست تا سؤال خود را مطرح کند. پرسش چنین بود: «کسی که بسیار عبادت میکند و در عبادت خود نیز فروتن است؛ ولی ولایت شما را نمیپذیرد، آیا دعایش مستجاب میشود؟ آیا این همه راز و نیاز سودی به حال او دارد؟»
مانند همیشه، چهره مهربان و سخن مشکلگشای امام، او را در رسیدن به پاسخی درست رهنمون شد. حضرت به وی فرمود: «ای محمد بن مسلم! مَثَل ما خاندان پیامبر، مَثل آن خانوادهای است که در قوم بنیاسرائیل به سر میبردند و هرگاه چهل شب به راز و نیاز و پرستش خداوند میپرداختند و پس از آن دعا میکردند، دعایشان مستجاب و خواستهشان برآورده میشد؛ ولی یک بار، یکی از آنان بر خلاف همیشه، پس از چهل روز راز و نیاز، دعایش مستجاب نشد. پس نزد حضرت عیسیعلیهالسلام رفت و گله کرد و از او خواست که برایش دعا کند.
عیسیعلیهالسلام وضو ساخت و به نماز ایستاد و پس از نماز برای فرد دعا کرد. پس پروردگار به عیسیعلیهالسلام فرمود: «این بنده من، از دری ....
یکى از وظایف مبلغان دینى، پاسخگویى به پرسشهایى است که از سوى مخاطبان و مخصوصا نسل جوان مطرح مىشود. سلسله نوشتههاى پاسخ به پرسشهاى جوانان پاسخى در خور به این نیاز تبلیغى است. این مجموعه حاوى سؤالهاى زیادى است که از سوى دانشجویان دانشگاههاى سراسر کشور در ابعاد مختلف فرهنگى، سیاسى، اجتماعى، اقتصادى و... مطرح شده و از سوى واحد مشاوره دفتر فرهنگى نهاد نمایندگى ولىفقیه در دانشگاهها به آنها پاسخ داده شده است. امید آن که مورد استفاده شما عزیزان مخاطب وبلاگستان قرار گیرد.
نهضت آزادى
· چه تفاوتهایى بین جناحهایى از قبیل کارگزاران، روحانیت مبارز و نهضت آزادى وجود دارد؟
o الف) جناح کارگزاران گرایش بیشترى به سوى تکنوکراسى دارد. (1)
ب) روحانیت مبارز بیشتر براى ارزشها و مبانى اسلامى نظام اهمیت قائل است.
ج) نهضت آزادى گرایش لیبرالیستى دارد و نقش دین در حیات اجتماعى و سیاسى را کمرنگ و بلکه براساس نگاشتههاى جدید برخى از سران آن کاملا خنثى مىداند. براى آگاهى بیشتر در این زمینه رجوع کنید به: 1 - خط سازش، مجتبى سلطانى. 2 - نهضت آزادى، چاپ ماهنامه صبح.
· آیا نهضت آزادى قانون اساسى را به رسمیت مىشناسد و آیا آنها نیز خود را لیبرال مى دانند؟
ناسیونالیسم از واژه انگلیسی «nation (ناسیون یا نیشن) و از ریشه لاتینی «nasci» (متولد شدن) گرفته شده و برای معرفی گروهی از افراد که در یک منطقه زاده شده بودند به کار میرفت. در سدههایمیانه (قرون وسطی)، به دانشجویانی که از مناطق خاصی به دانشگاه آمده بودند «nations» (ناسیونس =ملتها) گفته میشد. [1]
در آغاز سده شانزدهم، واژه «nation» به جمعیت یک کشور خاص اطلاق میشد که با واژه «مردم» (people) مترادف بود. در زمان قاجاریه، واژه «ناسیون» را به «ملت» ترجمه کردند؛ در حالی که در ادبیات و معارف دینی اسلام، «ملت» به معنی پیروان دین یا آیینی بوده که بر اساس باورهای عالی، حول یک محور میچرخند؛ مانند: ملت ابراهیم علیه السلام و ملت اسلام. به تعبیر دقیقتر ملت همان امت است. [2]
می توان گفت ترجمه دقیق «ناسیون» همان است که سید جمال الدین فرموده است؛ یعنی جنسیت [3] که به نوعی، معنای نژاد و خاک و خون در آن نهفته است، نه مفهوم ملت و امت که معنای قدسی و معنوی دارد.
بیشتر دانشمندان و نویسندگان فرهنگ نامههای سیاسی ـ اجتماعی، بر آنند که، اصطلاح ناسیونالیسم دو پهلو است و شناخت درست آن دشوار میباشد؛ ظاهری ساده و باطنی پیچیده دارد (سهل و ممتنع است). [4] در این نوشتار تلاش میشود اصطلاح «ناسیونالیسم» با معانی مثبت و منفی و ویژگیهای مهم آن، کوتاه و روشن بیان شود.
الف. نوعی آگاهی جمعی، مبنی بر متعلق دانستن خویش و وفادار ماندن به یک ملت (آگاهی ملی)؛
اینترنت ملی
فیسبوک سیاه، دام جدید هکرها
شهادت علی اصغر حسین(علیه السلام)
سیر نمایشگاهی حجاب
تجربه ای زیبا با وبگردی در وبلاگستان امام صادق(ع)
شمر امروز
من یک بسیجیم
سیر نمایشگاهی ما می توانیم-1
سیر نمایشگاهی ما می توانیم-1(سری دوم)
سیر نمایشگاهی حجاب در بیانات مقام معظم رهبری
سیر نمایشگاهی بیانات رهبری در رایطه با حجاب
به عمل کار برآید به اشک ریختن نیست
حماسه «نهم دی ماه» در کلام حضرت آیتالله خامنهای
اعجاز قرآن ، قسم به انجیر و زیتون ...
دیدار اعضای مجمع خیرین سلامت کشور با رهبر انقلاب
مجموعه چندرسانهای: «بیخواص»
بازدید دیروز : 508
کل بازدید : 665804
کل یاداشته ها : 462