همانطور که در مطلب پیشین اشاره کردیم حملات جاسوسی سایبری اقتصادی را میتوان به 2 بخش کلّی تقسیم کرد؛ یکی حمله به زیر ساختهای صنعتی که بخش اعظمی از اقتصاد کشورها را تشکیل میدهند و دیگری حمله به منابع پولی - مالی که میتوان بانکها و شرکتهای تجاری را مهمترین آنها دانست . در این بخش قصد آن را داریم که در مورد بخش دوم حملات جاسوسی سایبری اقتصادی ، یعنی حمله به منابع پولی - مالی به طور مثال؛ بانکها، نمونهای را برای شما ارائه کنیم: گاوس آزمایشگاه شرکت کاسپراسکای در 9 آگوست 2012 در قسمت اخبار ویروس خود خبر از یک حمله سایبری جدید با این تیتر: "تهدید پیچیده سایبری جدید برای تحت نظر گرفتن حسابهای بانکی" داد.
آیا تا به حال نام "لینکداین" را شنیدهاید؟ احتمالا تاکنون ایمیلهای گوناگونی را از جانب دوستانتان دریافت کردهاید که شما را به عضو شدن در این شبکه دعوت کردهاند؛ ممکن است دانسته یا ندانسته در این شبکه عضو شده باشید امّا شاید عقلانیترین کار این باشد که پیش از عضو شدن در هر گروه و یا سایتی؛ کمی در مورد پیشینه آن، نحوه شکلگیری، و روندی که در حال حاضر آن سایت در حال سپری کردن آن است، مطالعات جدیتر نمایید.
"لینکداین" ظاهرا شبکه اجتماعی است برای کسب موقعیتهای شغلی و ارتباط با دیگر افرادی که موقعیتهای شغلی همانند کاربر، در داخل و خارج از منطقه و یا کشور وی دارند؛ کاربر از طریق این شبکه میتواند با دیگر کارشناسانی که در زمینه مرتبط با زمینه کاری او کار میکنند ارتباط برقرار نماید و سوالات خود را مطرح نموده و جواب بگیرد و حتی پیشنهاداتی را از آنها دریافت کرده و یا به آنها اعلام نماید.
پدیده "مزاحمت سایبری" بیشتر نوجوانان و جوانان ناآگاه و بیاطلاع نسبت به این فضا را هدف قرار داده؛ که بیشتر در قالب تهدید و افشای مسائل شخصی آنها صورت میگیرد. از اینرو، روزانه هزاران نفر از این قشر در سراسر جهان در دامهای مختلف اینترنتی گرفتار میشوند.
متاسفانه حدود یکسال است موجی از انتشار فیلم های روز سینمای صهیونیستی هالیوود که غالبا دارای مهر +18 هستند را در گوشه و کنار خیابان ها و همچنین در برخی از وب سایتهای اینترنتی مشاهده میکنیم.
این در حالی است که در ابتدای این تهاجم نرم، فیلمها به صورت زبان اصلی به فروش میرسید، اما پس از مدت کوتاهی افراد و شرکتهایی برای جذب مشتریان خود، به ترجمه این
در وسطی و گرگم به هوا اگر نگران خراش پای کودکمان بودیم در موج انیمیشن های هالیوودی باید نگران زخمهای فکری و روحی بود.
اگر کودکان ما ساعتها جلوی تلویزیون می نشینند و انواع آن موهومات 1500 تومانی را میبینند به تبعات آنها نیز باید فکر کرد. سری به محتوای فرهنگی این کارتونها بزنیم و با درنگی گاهی کنار کودکمان بنشینیم و در دیدن همراهش باشیم. آنگاه است که شاید به عمق یک فاجعه فرهنگی پی ببریم.
با کلیک کردن قربانی بر روی لینک ایمیل که با آسیبپذیری روز صفر آلوده شده است، این آسیب پذیری بر روی مرورگر او بارگذاری شده و تمامی اطلاعات حساس موجود در صفحه وب همچون نام کاربری، گذرواژه، کوکیها و تاریخچه مرورگر را میدزدد.
به نظر میرسد بیش از 900،000 بازدیدکننده فیسبوک در ماه دسامبر 2012 در بریتانیا یا ناپدید شدهاند و یا از این شبکه به اصطلاح اجتماعی فیسبوک دست کشیدهاند.
بریتانیا نسبت به بقیه کشورها شاهد بیشترین درصد افت در کاربران استفادهکننده فیسبوک را در ماه دسامبر داشته البته جالب است که این کاهش بازدیدکننده فقط مختص بریتانیا نیست بلکه ایالات متحده آمریکا نیز شاهد افت بیش از یک میلیون کاربر است.
کارشناسان براین باورند که سیاستهای غلط فیسبوک در قبال نقض حریم خصوصی موجب شده تا کاربران اعتماد خودشان را نسبت به شبکههای اجتماعی از دست بدهند -البته مسئولان این شبکه چنین نظری را رد کردهاند- و فیسبوک شاهد چنین کاهشی در تعداد کاربرانش است.
اینترنت ملی
فیسبوک سیاه، دام جدید هکرها
شهادت علی اصغر حسین(علیه السلام)
سیر نمایشگاهی حجاب
تجربه ای زیبا با وبگردی در وبلاگستان امام صادق(ع)
شمر امروز
من یک بسیجیم
سیر نمایشگاهی ما می توانیم-1
سیر نمایشگاهی ما می توانیم-1(سری دوم)
سیر نمایشگاهی حجاب در بیانات مقام معظم رهبری
سیر نمایشگاهی بیانات رهبری در رایطه با حجاب
به عمل کار برآید به اشک ریختن نیست
حماسه «نهم دی ماه» در کلام حضرت آیتالله خامنهای
اعجاز قرآن ، قسم به انجیر و زیتون ...
دیدار اعضای مجمع خیرین سلامت کشور با رهبر انقلاب
مجموعه چندرسانهای: «بیخواص»
بازدید دیروز : 508
کل بازدید : 665807
کل یاداشته ها : 462